KURSER OG FOREDRAG

Jeg lærer folk at tegne. Børn og voksne, begyndere og øvede. Tegning er kærlighed, plejer jeg at sige. Kærlighed til hver eneste element du tegner, omsorg for hver en streg du slår. Ligesom i kærligheden i øvrigt, gavner det ikke at køre på automatpilot. Spændingen og glæden skal bevares.
Jeg har specialiseret mig i tegning ud af fantasien, hvordan får man et billede fra sit hoved ned på papiret. Hvordan planlægger man det, opbygger et billedrum og skaber en fantastisk verden ud af ingenting. I mit verdensbillede er tegneren almægtig, og bestemmer fuldstændig hvordan tegningen skal virke.
Jeg tager også gerne ud på institutioner og skoler og holder foredrag. De handler om hvordan jeg fandt på at skrive en børnebog, hvordan jeg gjorde og hvorfor. Og så tegner jeg lidt sammen med børnene. Det er hyggeligt og lærerigt.
Jeg har arbejdet med kommunikation i alle mulige former i over 20 år. Jeg har en NLP-coach uddannelse, og har undervist og passet børn på alle mulige niveauer. I min ungdom var jeg pædagogmedhjælper i et år, jeg har været fodboldtræner i fire år, og har undervist skoleklasser i tegning og holdt tegnekurser for børn.
Ring for tilbud og forespørgsler.

TORSDAGSTEGNEKURSUS FOR BØRN

Jeg starter et nyt tegnehold op i hverdagen, med foreløbig 8 moduler fra 21/3 og fremefter. Prisen for at være med bliver 1.650 kr.

Hver undervisningsmodul kommer til at vare to timer, det er om torsdagen fra 16.30 til 18.30 og foregår i Pilegården i lokale 5. Et fedt lokale med masser af malingklatter og stemning.

Nedenfor beskrevet hvordan jeg umiddelbart tænker at vi starter op de første 8 lektioner. Der kan dog sagtens ske justeringer hvis jeg undervejs opdager at der er fokusområder vi skal længere ned i.

Der er plads til at børnene er på rimeligt forskelligt niveau, og som udgangspunkt anbefaler jeg at børnene er 9-14 år.

Nr 1 Menneskekroppen
Vi arbejder med dimensionerne i menneskekroppen og arbejder med bevægelse og forkortninger, både med noget studietegning og med konstruktion af kroppen.

Nr 2 Studie/iagttagelse
Vi ser på objekter og finder deres særegne træk og unikheder og får det ned på papiret.
Dybde – rum – retninger og indbyrdes størrelser

Nr 3 Billedrum
Vi arbejder med at skabe rum og kreere universer. Indbyrdes størrelser og komposition er i centrum

Nr 4 Perspektiv
Vi hiver linealen frem, og lærer hvordan man opbygger perspektiver. Frontperspektiv og x-pespektiv. Hvor sætter du din horisontlinje og hvad betyder det for stemningen i dit billede.

Nr 5 Skygger og lys
Vi skal give tingene toner og nuancer. Med kul og kridt. Med lys og skygge skaber vi form.

Nr 6 Skraveringer
Skraveringens ædle kunst. Hvordan skaber du dybde, lys og skygge med ren streg. Vi arbejder med tousch.

Nr 7 Farvelære
Forskellen på lys/mørk og stærk/svag undersøges. Stærk forrest, svag bagved, osv

Nr 8 Farve- og lys
Virkemidler med farve. Hvordan leder du din beskuer rundt i billedet, og hvordan definerer du din stemning.

Ring 28100932 eller send en mail hvis du er interesseret eller har spørgsmål.